marți, 2 aprilie 2013

Silver Bullet...


    Cursiera asta argintie, arata cam asa dupa ce am reusit sa o curat de noroi. Fostul proprietar mi-a scos-o dintr-un solar, de sub niste paleti si carpe pe jumatate putrede. Statuse ingropata partial in pamant si resturi de vegetatie toata iarna, era jalnica. Pe jumataete nemtoaica apriga, cealalta jumatate frantuzoaica boema. Am reusit cu mult chin sa ii demontez aripile si portbagajul, suruburile erau aproape sudate de rugina. Nenea care o detinuse o vopsise el cu spray argintiu, dar asa, peste tot, peste lant, angrenaj, pinioane, sa si chiar noroi, chipurile sa nu mi se mai para mie fier vechi.

    Dupa ceva munca (va las pe voi sa apreciati cata), demontarea integrala, curatare, gresare, vopsire si inlocuirea componentelor afectate iremediabil, arata cam asa:
















Echipare: Sachs-Hurret, Simplex, Rigida, Weinmann, Maillard. Anvelopa fata 700X23, spate 700x25. Urmeaza ghidolina, o tija de sa decenta si usoara, ghidon de aluminiu usor si pe urma isi poate cauta un pretendent serios care sa o scoata la sosea si in weekend la terase, la o limonada/bere/vorba, prin Centrul Istoric al Bucurestiului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu