miercuri, 19 decembrie 2012

miercuri, 12 decembrie 2012

Felicitari! Sa traiti (si mai) bine!

Trecutul ne a ales viitorul. Manelistii au invins. Manelistii SUNT viitorul. Trebuie sa reamintesc oamenilor care isi doresc sa creada in valori, ca tineretul este in mare parte PSD-ist (declarat PNL-ist, dar tot aia este acum). Tinerii sunt dezinteresati si analfabeti din punct de vedere politic. Vor vota ce le zic jurnalistii populari gen Mircea Badea sau bunicii lor. Din pacate, toti vom plati nota de plata.... nu doar cei care au votat  pentru  ca asa li s-a spus la antene.....tinerii care au mai ramas in tara asta si nu sunt manelisti sau analfabeti politic, ei bine, pentru ei si copiii lor, gasca asta de hoti votata de pensionari dar si de catre cei care gandesc in termeni de "sa-mi fie mie bine, nu ma intereseaza de altii, ce daca astia sunt hoti, daca ajung sa prind si eu ceva de rontait acolo nu mai conteaza", astia vor hotari viitorul politicsi economic. Pacat.... De ceva vreme ma intreb ce mai poate face Ponta astfel incat sa raspunda pentru ceva. A ajuns plagiatul lui motiv de fala. Si de bascalie. Si da, imi scuipa in obraz! Daca au plecat romanii din tara asta DE FOAME, acum vor pleca DE FRICA SI GROAZA. Si de foame! Am stat ani la rand aici sperand ca scoala si munca vor conta. N-au contat! Acum merge copilul meu la scoala si apoi la munca. Stiu ca nici la ea, nu vor conta. Dar cum sa-i spun? Ar fi interesant de facut un experiment: uitati-va cine a votat cu USL-ul acum si apoi intrebati-i peste un an. Nici unul nu va mai recunoaste, pe pariu. Pe cat sunt de veseli acum ca "i-au tras-o lu' chioru" pe atat vor fi de plouati peste numai cateva luni. S-a spus ca votul uninominal va reforma clasa politica si va duce la ameliorarea calitatii ei. Parerea mea e ca nu. Pentru ca problema nu e la sistemul electoral, nici la clasa politica. E la popor. Asa ca sa nu ne mai vaitam aiurea. Pleiada de curve, parasute, nepoate, nepoti, penali, cantareti, hoti, plagiatori, trantori, putori, jeguri are un nume - legislativ.
O sa ne faca strategia economica secretara lui Dragnea, o sa ne voteze bugetul, in ipoteza ca se trezeste la timp, Antonescu, o sa stabileasca strategia politicii externe Firea-Pandele, o sa ne educe copiii niste plagiatori, o sa ne calculeze impozitul Sturzu, o sa elaboreze reforma in sanatate Becali, intr-un featuring cu Sova si Hrebenciuc.
Viitorul arata la fel ca prezentul si trecutul: plin de idioti corupti.

sâmbătă, 8 decembrie 2012

Votam maine, nu?

...dar avem cu cine? Ca tot aia sunt pe liste...

joi, 6 decembrie 2012

Colegiul 19

Buluceala romaneasca tipica la impartirea dosarelor. De ce sa mearga usor si rapid cand ne putem da toti cu parerea, in acelasi timp? OI.